Počasí dnes19 °C, zítra21 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na hodech v Tršicích o víkendu vystoupí Miloš Knor nebo Queen revival

PR článek

Tršické hody se letos konají o víkendu od 11. do 13. září. Návštěvníci se mohou těšit na hudební nářez a děti si užijí skvělou zábavu. Zkrátka malí i velcí se rozhodně pobaví.

PÁTEK

Hody odstartují v pátek v na fotbalovém hřišti TJ Tršice, kdy si budou moci děti užít film Jak vycvičit draka 3, a to od 18:30. Ani dospělí nepřijdou zkrátka. Český film Teorie tygra s Jiřím Bartoškou v hlavní roli se bude promítat ve 20:30. Po celé tři dny, kdy budou hody probíhat, bude zajištěno občerstvení, takže ani hlad vás nezaskočí. Nebudou chybět ani hodové speciality.

SOBOTA

V sobotu ve dvě hodiny vypukne na fotbalovém hřišti rockové odpoledne se skupinami The Inversion, Krize identity a Dark Diamonds. Od sedmnácté hodiny pak proběhne benefiční koncert duchovní hudby v kostele Narození Panny Marie. Fotbalové hřiště pak od osmé hodiny večerní ožije hodovou zábavou se skupinou NEGATIV.

NEDĚLE

Neděle začne mší svatou v osm hodin ráno. O dvě hodiny později vypukne závod na kolečkových bruslích s názvem Tršické žabák. Děti si odpoledne užijí s hudbou a tancem, a to na dětské diskotéce s Vlasťou Macíkem nebo poté s kouzelníkem Šeklinem. Milovníci dechovky si přijdou na své od půl třetí, kdy vystoupí Věrovanka. Snad každého návštěvníka rozesměje stand up comedy Miloše Knora ve čtyři hodiny odpoledne. Hody pak zakončí o půl šesté koncert skupiny Queenmania, revivalu legendární britské kapely.

Autoři

Štítky Tršice, hody, zábava, kultura, akce, Miloš Knor, fotbalové hřiště, Jiří Bartoška, Svátek Narození Panny Marie, Jak vycvičit draka 3, Teorie tygra

Na hodech v Tršicích o víkendu vystoupí Miloš Knor nebo Queen revival  |  Olomoucko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.