Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

VIDEO: Hokejista Olesz zpíval v charitativní písničce! Nedávno navíc přispěl na vozík Bedříškovi

Olomoucký hokejista Rostislav Olesz není jen osobností na ledě, ale mimo něj! Nedávno zpíval zdarma v písničce „Budu jejich ochráncem“, která podporuje čtení mladistvých a budování pevných rodinných vazeb. Aby toho nebylo málo, před pár dny přispěl na nový vozík mladému Bedříškovi.

Zmiňovaná písnička vyšla na svět 1. října v rámci celostátního projektu Celé Česko čte dětem. Zpívání se zúčastnili například Richard Krajčo, David Stypka, Mirai Navrátil, Petr Bende či fotbalová legenda Milan Baroš.

Text napsal textař a skladatel Jiří Krhut. Aktuálně má song „Budu jejich ochráncem“ na Youtube přes 115 tisíc shlédnutí. Samotný pětatřicetiletý Rostislav Olesz podporuje zmíněný projekt dlouhodobě. Před dvěma lety například předčítal žákům první a třetí třídy.

Zkušený hráč se zkušenostmi z NHL myslí na děti i dalším způsobem. „Třetím rokem pomáhá Bedříškovi, kterému letos přispěl na nový vozík či klimtherapy v Klimkovicích,“ píše se na Facebooku HC Olomouc.

Krom písničky s názvem "Budu jejich ochráncem" myslí @olik85 společně s @hockey.wifey na děti i jinak ???? Již třetím rokem...

Zveřejnil(a) HC Olomouc dne Sobota 24. října 2020
Posláním obecně prospěšné společnosti Celé Česko čte dětem je prostřednictvím společného čtení budovat pevné vazby v rodině. Pravidelné předčítání dětem má obrovský význam pro rozvoj jejich emocionálního zdraví. Celostátní kampaň a stejnojmennou organizaci podporuje více než 80 známých osobností ze světa kultury a sportu. Jsou to například: Zdeněk Svěrák, Alena Ježková, Barbora Špotáková, Jan Hřebejk, Petr Nárožný, Aneta Langerová, Ondřej Vetchý, Aňa Geislerová, skupiny Nebe, MIRAI a další.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Olomouc a Martin Straka a Martin Řezáč (celeceskoctedetem.cz)

Štítky hokej, Olesz, HC Olomouc, píseň, vozík, Rostislav Olesz, hokejista, Mirai Navrátil, Česko, Milan Baroš, Richard Krajčo, David Stypka, Jiří Krhut

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Hokejista Olesz zpíval v charitativní písničce! Nedávno navíc přispěl na vozík Bedříškovi  |  Olomoucko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.