Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Přijďte si zasportovat na Bukovanské hry. Výtěžek půjde na nemocného Vildu z Velké Bystřice

V sobotu 15. července od 15.00 se v Bukovanech budou konat 1. Bukovanské hry hrou. Akce se bude konat v areálu hřiště. Kdokoli přijde na akci, podpoří tím nemocného Vildu z Velké Bystřice.

Hlavním programem bude běh (cca 5 km) po vyznačené trase pro všechny odvážlivce - děti, dospělé a nebo třeba i pro vaše mazlíčky. Odměnou bude medaile, výborný guláš a dobrý pocit z pomoci Vildovi. Další disciplíny jsou pojídání koláčů na čas, přesekávání klády na čas a nakonec pro dospělé závod v pití piva.

Akci podporuje Dobré místo pro život. Můžete se těšit na doprovodný program pro malé i velké jako je: malování na obličej, vystoupení mažoretek, nafukovací hrad, ukázka cvičení psů, půjčovna koloběžek, jízda na koni. Od 20.00 vám k poslechu a tanci bude hrát rocková kapela Methyl. Po celý den je zajištěno bohaté občerstvení, dobroty z udírny a grilu. Startovné pro účastníky her je 100 Kč - v cenně je zahrnut guláš, medaile a večerní zábava. Vstupné na zábavu 70,- Kč. 

 

Tisková zpráva | Foto pexels.com

Štítky Velká Bystřice, Bukovany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte si zasportovat na Bukovanské hry. Výtěžek půjde na nemocného Vildu z Velké Bystřice  |  Olomoucko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.