Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Barmanka odmítla nalít opilému muži, ten stříkal po ostatních hostech pepřovým sprejem

V sobotu večer zavolala městkou policii servírka z herny, kde se alkoholu dožadoval silně opilý muž. Když mu servírka odmítla nalít, začal slovně napadat hosty podniku. Žena později výtržníka vykázala ven, ale začal na ni fyzicky dotírat a před hernou následně stříkal hostům do obličeje pepřový sprej.

„Obsluhy se zastali štamgasti a opilého hrubiána vyhodili na ulici. Když pak hosté vyšli před bar na kouřovou pauzu, vrátil se k nim vyhozený opilec a začal jim do obličeje stříkat pepřový sprej. Útočník na výzvu strážníků odhodil nástroj své pomsty, avšak tím jeho agresivita neskončila a rozhodl se napadnout hosty ručně. Tomu již strážníci zabránili a rabiát, který nadýchal 2,6 promile alkoholu, putoval v poutech na záchytnou stanici k vystřízlivění. Zasaženým bylo nabídnuto lékařské ošetření, ale spokojili se pouze s omýváním příslušných míst vlažnou vodou. Celý případ bude mít dohru u správního orgánu a opilci hrozí mnohatisícová pokuta,“ uvedl za Městskou policii Přerov Miroslav Komínek.

Foto Městská policie Přerov

Štítky pepřový sprej, alkohol, opilý muž, Přerov, herna

Barmanka odmítla nalít opilému muži, ten stříkal po ostatních hostech pepřovým sprejem  |  Přerovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.