Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Mladík srazil muže, který mu stál před autem. Pak z místa ujel a teď mu hrozí tři roky vězení

V úterý dopoledne došlo v ulici Souhradní v Lipníku nad Bečvou ke sporu mezi jednapadesátiletým a dvaadvacetiletým mužem. Spor vznikl kvůli stylu, jakým řídil svoje auto starší z dvojice mužů, který byl při konfliktu zraněn.

Hádka měla začít tak, že mladší z dvojice strčil do oznamovatele s výhružkou, že na něj může použít i nůž. Když chtěl mladík z místa ujet, starší muž mu v tom bránil vlastním tělem, protože chtěl, aby zůstal na místě až do příjezdu policie, takže se postavil před jeho auto a bránil mu v odjezdu.

Mladík se proti muži rozjel, starší muž po nárazu přepadl přes kapotu a svezl se na silnici. Mladší z mužů z místa rychle odjel a poškozený vyhledal lékařské vyšetření. Ze zranění se bude léčit několik týdnů.

„V souvislosti s tímto případem jsme zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin ublížení na zdraví s maximální tříletou trestní sazbou odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, doprava, policie, Přerovsko, Lipník nad Bečvou

Mladík srazil muže, který mu stál před autem. Pak z místa ujel a teď mu hrozí tři roky vězení  |  Přerovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.