Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Policie hledá muže, který v Přerově kradl parfémy

Neznámý zloděj během července kradl parfémy ve dvou různých drogériích v Přerově. K první krádeži došlo 16. července v Galerii Přerov a podruhé zloděj úřadoval 24. července v drogerii na ulici Wilsonova. Tvář muže se povedlo zachytit díky kamerovému systému.

Při první krádeži si zloděj odnesl parfém značky Versace v hodnotě necelých tisíc korun. Dalším kouskem do sbírky byla toaletní voda Joop Homme, která měla hodnotu rovněž necelých tisíc korun.

"K objasnění případu potřebujeme pomoci s odhalením totožnosti muže, který je zachycen na kamerovém záznamu. Proto se opětovně obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc, která by vedla k jeho ztotožnění," uvedla tisková mluvčí policie Miluše Zajícová. 

Pokud muže na fotografii poznáváte, tak se můžete obrátit na policii na telefonních číslech 974 778 651, 974 778 654 nebo 974 778 694. Je také možné dostavit se osobně na Obvodním oddělení Přerov 1, využít bezplatnou linku 158 nebo sdělit jakékoliv poznatky na email pr.oo.prerov.podatelna@pcr.cz.

Autoři | Foto pixabay.com, PČR

Štítky parfém, Přerov, policie, GALERIE Přerov, Gianni Versace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá muže, který v Přerově kradl parfémy  |  Přerovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.