Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Žena dva dny po sobě usedla za volant opilá a pokaždé nabourala. Podruhé skončila na střeše

Šestapadesátiletá žena se svým autem bourala dvakrát v rozmezí dvou dnů. Poprvé nabourala do stojícího auta na ulici Optiky v Přerově. Přičemž nadýchala 2,9 promile alkoholu. Následující den, už bez řidičáku, bourala znovu. Tentokrát na křižovatce ve směru od obce Kozlovice směrem na Radslavice. Opět si držela hladinku 2,75 promile a dopadla hůř než předchozí den.

"Na tříramenné křižovatce žena nezvládla jízdu a vyjela vlevo mimo komunikaci, kde narazila do dopravní značky a pak s vozidlem sjela do příkopu, kde se auto převrátilo na střechu. Při nehodě se žena zranila a byla převezena na ošetření do přerovské nemocnice," uvedla tisková mluvčí Miluše Zajícová.

Policisté zjistili, že ženě byl během předchozího dne odebrán řidičský průkaz. Důvodem odebrání byla nehoda, při které řidička nabourala opilá do stojícího vozu. Nepoučila se a situace se opakovala znovu včera krátce před půl čtvrtou odpoledne. "Vozidlo bylo nepojízdné a bylo odtaženo asistenční službou. Řidičce hrozí peněžitý trest, zákaz činnosti nebo trest odnětí svobody až na jeden rok," dodala Zajícová.

Autoři | Foto PČR

Štítky Přerov, Kozlovice, Radslavice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena dva dny po sobě usedla za volant opilá a pokaždé nabourala. Podruhé skončila na střeše  |  Přerovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.