Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

FOTO: Opilý řidič projíždějící lesem čelně naboural do protijedoucího auta. Nadýchal 3,1 promile

Ve směru od Prosenic na Přerov jel během včerejšího poledne opilý muž, který usedl za volant i s 3,1 promile. Na špatném místě v nesprávný čas se ocitla dvaadvacetiletá řidička, která jela druhým směrem. Opilý muž nezvládl řízení, přejel do protisměru a čelně narazil do protijedoucího auta.

"Ve směru od Prosenic na Přerov jel 53letý řidič s vozidlem Toyota. Z prozatím nezjištěných příčin na rovném úseku přejel s autem do protisměru, kde v té době projížděla s vozidlem Škoda Fabia 22letá řidička ve směru od Přerova. Došlo k čelnímu střetu mezi oběma vozidly," uvedla tisková mluvčí policie Miluše Zajícová. 

Dechová zkouška prokázala u řidiče přítomnost alkoholu. Poprvé nadýchal 3,1 promile a podruhé 2,9 promile. "Oba byli z místa převezeni do Fakultní nemocnice Olomouc. Škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na 350 000 Kč," dodala Zajícová. Opilému muži hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, zákaz činnosti a peněžitý trest.

Autoři | Foto PČR

Štítky Přerov, Prosenice, Toyota, Fakultní nemocnice Olomouc, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Opilý řidič projíždějící lesem čelně naboural do protijedoucího auta. Nadýchal 3,1 promile  |  Přerovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.