Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Přes zamlžené sklo neviděl na cestu, na přechodu srazil dívku

Řidič srazil jedenáctiletou dívku, která šla po přechodu pro chodce. Stalo se tak údajně proto, že řidič měl zamlžené přední sklo a neviděl pořádně na cestu. Podle jeho slov mu v autě nefunguje ventilátor. Dívka skončila v nemocnici.

Vážná nehoda se stala v Přerově na Hranické ulici. Řidič jel ve směru od železničního podjezdu na obec Čekyně. Kvůli zamlženému čelnímu sklu podle svých slov neměl dobrý rozhled. Sklo bylo zamlžené údajně proto, že v autě nefunguje ventilátor. Muž přehlédl zleva jdoucí jedenáctiletou dívku, která přecházela silnici po přechodu pro chodce ve směru od ulice Dr. Milady Horákové.

„Po střetu nezletilá chodkyně upadla na vozovku. Z místa byla převezena sanitkou na lékařské vyšetření do nemocnice. Provedená dechová zkouška u řidiče byla negativní. Škoda byla předběžně vyčíslena na 2000 Kč. Nehoda je i nadále v šetření," řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto Pixabay.com

Štítky sklo, Milada Horáková, Přerov, Přerov VII-Čekyně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přes zamlžené sklo neviděl na cestu, na přechodu srazil dívku  |  Přerovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.