Počasí dnes30 °C, zítra21 °C
Sobota 6. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Bez reklam

Muž jel zákazem vjezdu po hrázi plumlovské přehrady. Byl opilý a bez řidičáku

Ve středu 26. června 2019 před druhou hodinou odpolední zastavili policisté řidiče Alfy Romeo, který vjel do zákazu vjezdu na hrázi plumlovské přehrady a chtěl jet směrem k letnímu kinu. Sedmadvacetiletý řidič tvrdil, že mu byl řidičský průkaz odcizen, a tak ho nemůže předložit. Navíc byl opilý.

„Muž vykazoval známky ovlivnění alkoholem, což se potvrdilo provedenými dechovými zkouškami," uvedl policjení mluvčí František Kořínek. Muž nadýchal 1,85 promile a uvedl, že před jízdou z autokempu v Plumlově vypil pivo a dva panáky rumu.

„Muž je pro své jednání podezřelý z přestupků podle zákona o silničním provozu a také přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za přestupky mu hrozí pokuta. Za uvedený přečin v případě prokázání viny a odsouzení trest odnětí svobody až na jeden rok," dodal mluvčí. Další jízdu mu policisté zakázali.

Štítky opilý řidič, alkohol, policie, Prostějovsko, Alfa Romeo, František Kořínek, Plumlov, přehrada

Muž jel zákazem vjezdu po hrázi plumlovské přehrady. Byl opilý a bez řidičáku  |  Prostějovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.