Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dvě volejbalistky Prostějova měly autonehodu, z nemocnice už jsou v domácím léčení

Při autonehodě v sobotu večer utrpěly zranění volejbalistky extraligového Prostějova Michaela Pállová a Milica Tošičová. Hráčky hanáckého klubu jsou již z nemocnice doma, do posledního utkání základní části nejvyšší české soutěže ale nenastoupí.

VIDEO: Olomoucké příprava na play-off podle hollywoodského trháku: do akce míří Hanební kohouti

Jako vojenská jednotka nastoupili po vzoru slavného filmu Quentina Tarantina Hanební pancharti olomoučtí extraligoví hokejisté s blížícím se začátkem vyřazovací fáze sezony. Při natáčení speciální videopozvánky na zápasy s Libercem k nim plamenně...

Volejbalistky havarovaly v sobotu 2. března ve večerních hodinách po domácím utkání s Přerovem. „V autě spolu jely Michaela Pállová a Milica Tošičová, přičemž viníkem nehody byl řidič druhého vozidla. Nejdůležitější informací je, že obě naše holky jsou mimo jakékoliv nejhorší nebezpečí," uvedl generální manažer a kouč VK Prostějov Miroslav Čada.

Hůř dopadla při autohavárii Michaela Pállová. Podle zástupců klubu utrpěla úraz hlavy a byla hospitalizovaná. „Momentálně už je však doma, kde pokračuje v léčení. Milica byla celkově potlučená a z nemocnice ji pustili hned, její stav je relativně dobrý," upřesnil Čada. Srbrská univerzálka Milica Tošičová by se mohla už v pátek vrátit k tréninku. Kdy bude fit slovenské libero Pállová, zatím není jasné.

Ve čtvrtek je na programu poslední kolo základní části extraligy volejbalistek, Prostějovu patří průběžně druhá příčka za brněnskými Šelmami, od 19 hodin tým nastoupí proti poslednímu Šternberku.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto VK Prostějov

Štítky Sport, volejbal, VK Prostějov, zranění, autonehoda, Michaela Pállová, Milica Tošičová, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvě volejbalistky Prostějova měly autonehodu, z nemocnice už jsou v domácím léčení  |  Prostějovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.