Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Olomoucké příprava na play-off podle hollywoodského trháku: do akce míří Hanební kohouti

Jako vojenská jednotka nastoupili po vzoru slavného filmu Quentina Tarantina Hanební pancharti olomoučtí extraligoví hokejisté s blížícím se začátkem vyřazovací fáze sezony. Při natáčení speciální videopozvánky na zápasy s Libercem k nim plamenně promluvil herec Moravského divadla Jan Ťoupalík. Ten ztvárnil místní alternativu velitele, kterého v hollywoodském snímku představoval hvězdný Brad Pitt.

Strabag už do arény v Olomouci investovat nechce. Ve hře zůstává projekt Nová Velkomoravská

Pouze společnost Nová Velkomoravská olomouckého podnikatele Richarda Morávka zůstává ve hře zvané předběžné tržní konzultace na vybudování multifunkční haly v Olomouci. Do jednání o stavbě či rekonstrukci arény pro sport a kulturu se měla zapojit...

Před startem play-off i letos zaujal olomoucký hokejový klub nejen své fanoušky videoklipem, který vznikl ve spolupráci s Moravským divadlem Olomouc. Tentokrát je pozvánka laděná do stylu filmu Hanební Pancharti. Před hráči stojí jako asistent trenéra herec Tomáš Krejčí, poté přichází jeho kolega Jan Ťoupalík.

„Mým úkolem je získat pro Olomouc titul, proto od teď budeme dělat jednu jedinou věc – porážet soupeře,“ hřímá na ledové ploše herec, který se představí jako poručík Aleš Hanák. Nese tak stejnou hodnost jako filmový velitel Aldo Raine.

Olomoucký klub s divadlem už natočil několik klipů, úspěšná byla loňská scénka Hanácké peklo s odkazem na pohádku S čerty nejsou žerty. „Za toto video jsme získali ocenění Ledová Klapka v kategorii propagační videa,“ podotkl Marek Pešl, herec Moravského divadla a člen tvůrčí dvojice PP-Production, která se podílí na natáčení klipů. „Scénáře jsou skvěle napsané z pera Honzy Ťoupalíka a Romana Vencla, a protože s herci spolupracujeme i v divadle, tak potom na natáčení nám funguje skvělá komunikace a je radost být u toho. Zrovna u posledního dílu, jsem se opravdu za kamerou od srdce smál, protože Jan Ťoupalík jako poručík Aldo Raine z filmu Hanebný pancharti mě dostával svou podobnosti k postavě, kterou ztvárnil Brad Pitt,“ prozradil Marek Pešl.

Tvůrčí partnerství s Moravským divadlem kvituje i marketingový manažer HC Olomouc Simon Vejtasa. „Spolupráce funguje dlouhodobě a výborně. Uvidíme, jaký bude ohlas na aktuální klip. Zatím to vypadá, že by mohlo mít podobný úspěch jako minulá videa a mohlo by to být fajn,“ říká manažer a dodává: „Součástí play-off je vždycky trochu takové hecování se soupeřem. Myslím, že to k tomu patří a i proto video vzniklo. Nálada je bojovnější a tomu odpovídá i video.“ 

I kreativní klipy jsou součástí sportovního marketingu. „Ačkoliv to může znít zvláštně, tak v dnešní době už hokej není jen o hokeji. Je potřeba věnovat se i dalším aktivitám, akcím pro fanoušky a práci na sociálních sítích, aby se obsah někam posouval. Působíme ve skromnějších podmínkách, ale chceme na tom dál pracovat,“ zakončil Vejtasa.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PP Production

Štítky Sport, hokej, HC Olomouc, extraliga, play off, video, videoklip, film, Moravské divadlo Olomouc, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Olomoucké příprava na play-off podle hollywoodského trháku: do akce míří Hanební kohouti  |  Hokej  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.