Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Je to k zblití, musíme padat po držce, burcoval v emocích kouč Šumperka. Fanoušci ho chválí

Už devět porážek v řadě utrpěli v první hokejové lize šumperští Draci, o apatii či odevzdání se rozhodně nemůže být řeč u jejich kouče Lukáše Majera. Ten se po středečním utkání ve Zlíně rozohnil a ostře pojmenoval řadu komplikací, které jeho tým srážejí na cestě za lepšími výsledky.

Porážka 6:2 na ledě Zlína rozhodně nenechala chladným trenéra šumperských hokejistů, který svůj pohled na složitou situaci vylíčil na tiskové konferenci.
„První třetinu jsme se drželi herního plánu, který jsme do utkání měli. Hrajeme o každý bod. Třetí třetina byla úrovni silvestrovského derby Sparta – Slavia. Je to k zblití, jakým způsobem hrajeme o záchranu. Vzali jsme hráče, kteří by za klub a za dres měli padnout. Nedělají to, máme jedenáct kol, abysme to začali žrát a padat do toho po držce,“ burcoval Lukáš Majer, který si na tiskovku netradičně oproti běžným zvyklostem trenérů oblékl i dres svého klubu.

„Dvakrát jsem nabídl rezignaci, dvakrát jsem zkusil dát týmu impuls. S realizačním týmem se můžeme podívat do zrcadla. Na střídačce už jsem stál už asi jen díky magnézku. S prominutím jsem úplně v haj**u. Pokud je v hokejovém světě nějaký trenér, tak já mu rád přenechám kompletně všechno, ale ať ku**a to mužstvo nastartuje,“ přeje si teprve sedmadvacetiletý lodivod, který prokazuje výrazný zápal pro šumperský hokej.

Toho si cení šumperští fanoušci i příznivci soupeře. „Pane trenére omlouvám se, co jsem vám řekl když jsme spolu mluvili... Teď už vím, že to nebude chyba u vás.... A jsem rád, že jste to řekl takhle na plnou hubu, jak se říká.... Máte můj obdiv a ještě jednou přijměte mou hlubokou omluvu,“ reagoval na sociálních sítích pod příspěvkem se záznamem z tiskové konference fanoušek Lukáš.

V poklidu udržovat Tatru v přibližném kurzu. Šternberský kamioňák Valtr zazářil na Dakaru

Už po sedmé vyrazil závodní pilot kamionu Jaroslav Valtr ze Šternberka na slavnou dakarskou rallye. 45. ročník celosvětově sledované akce tentokrát zavedl účastníky do Saúdské Arábie, kde se museli popasovat s 4700 kilometry náročné trati a...

Respekt si vysloužil i u tábora soupeře ze Zlína. „Po větách pana Majera budu hodně přát Šumperku záchranu v Chance lize a ať raději zmizí neatraktivní Pardubice B které tam jsou k ničemu. Krásně řečeno a jde vidět, že ho to neskutečně se*e a chce udělat pro záchranu vše, prostě srdcař. Samozřejmě je to jenom hokej, ale prožívá to a tak by to mělo v hokeji být, takhle má vypadat trenér,“ komentoval Daniel.

Trenér Majer ale stojí se svým týmem v komplikované situaci, jedenáct kol před koncem základní části druhé nejvyšší české soutěže ztrácí na předposlední béčko Pardubic tři body. „Vytáhli jsme veškerý skills, který máme. Možná díky tomu ještě žijem a hrajem. Není to ztracené, ale rezignaci nabídnu znovu. Pokud to vedení nepřijme, tak znovu do práce a znovu bojovat,“ konstatoval šumperský kouč.

Ten nevidí jako variantu pro možné oživení herního projevu ani výměny hráčů a příchody nových hokejistů. „Kdo by chtěl hráče, kteří nejdou do dráhy střely? Nabízím je měsíc, ale kdo by je chtěl ty kluky. Ku**a já být v té obraně, tak to tam sežeru, chytám to v zubech, být křídlo, tak to tam jdu blokovat. Hraješ ve Zlíně, to je svátek, je tam extraligový trenér a extraligová střídačka. Stojíš tam a máš husí kůži, jací lidé stojí proti tobě. A stejně nezblokuješ střelu. Kdo by nás chtěl? Možná Hronov,“ odmítl možnosti výměn hráčů pouze s variantou přestupů do posledního celku 2. ligy. „A to i včetně nás trenérů. Až skončím, tak půjdu zpátky k dětem. Ale umím si to přiznat,“ dodal zklamaný a zároveň rozlícený kouč šumperských Draků. Ty čeká další zápas už v sobotu od 17 hodin na domácím ledě proti Sokolovu, který je v tabulce pouze čtyři body před Šumperkem.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Draci Pars Šumperk | Zdroj VIDEO - PSG Berani Zlín

Štítky Sport, hokej, tisková konference, Draci Šumperk, Lukáš Majer, Šumperk, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Je to k zblití, musíme padat po držce, burcoval v emocích kouč Šumperka. Fanoušci ho chválí  |  Šumpersko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.