Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Mladý řidič nezvládl svůj vůz a na chodníku srazil ženu. Ta zraněním na místě podlehla

Tragicky skončila jízda šestadvacetiletého řidiče kolem sobotní páté hodiny ranní na Šumpersku. Nezvládl řízení svého auta a srazil chodkyni. Ta zemřela.

Nehoda se stala v ulici Ztracené ve Vikýřovicích. „Řidič zřejmě nezvládl řízení svého vozu, narazil do chodkyně, která šla při okraji vozovky proti jeho vozidlu, a poté do sloupu veřejného osvětlení. Při střetu utrpěla chodkyně zranění, kterým na místě podlehla. Zraněný byl také řidič i jeho spolujezdec v osobním automobilu," řekla policejní mluvčí Marie Šafářová.

Na místo ihned vyrazila posádka rychlé zdravotnické pomoci, později se připojily další dvě posádky. „Na místě byla první posádkou nalezena žena jevící známek selhání životních funkcí zaklíněna pod vozidlem. Dvaapadesátiletá žena utrpěla vážná poranění v oblasti hlavy a mnohočetné zlomeniny, bohužel následkům svých zranění na místě podlehla. V péči zdravotníků skončili také řidič a spolujezdec oba muži, jejich zranění jsou nevážného charakteru v podobě povrchních poranění v oblasti hlavy," řekl mluvčí záchranářů Zdeněk Hošák.

U řidiče nemohla být provedena orientační dechová zkouška na alkohol, proto byl ke zjištění případného ovlivnění alkoholem či jinými návykovými látkami nařízen odběr krve. Okolnosti nehody, příčina a míra zavinění jsou předmětem dalšího šetření, stejně tak výše vzniklé škody.

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky úraz, okres Šumperk, Vikýřovice, Veolia Environnement, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý řidič nezvládl svůj vůz a na chodníku srazil ženu. Ta zraněním na místě podlehla  |  Šumpersko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.