Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Na Šumperském plese v britském stylu bavil Václav Noid Bárta nebo Michal Hrůza

V malý kousek Velké Británie se v pátek 9. února 2018 proměnil Dům kultury v Šumperku, kde se konal další ročník oblíbeného FORTEX auto Šumperského plesu pod záštitou města Šumperka. A že to stálo za to, o tom vypovídají nejenom fotky a nejedny protančené střevíce, ale také reakce návštěvníků...

“Bylo to dokonalé, mockrát děkujeme a už se nemůžeme dočkat, co si na nás vymyslíte zase příští rok!” – přesně tak se při odchodu rozplývala návštěvnice Helena, kterou britsky laděná zábava na letošním plese doslova očarovala. A za pravdu jí dal i opodál stojící pár, který se zrovna fotil u makety Big Benu s živou královninou stráží - ani tyto symboly totiž na plese v britském stylu pochopitelně nemohly chybět.

Britská nálada panovala nejen ve foyer, kde byl pro návštěvníky kromě fotokoutku se speciálními rekvizitami připravený i bohatý tematický raut, ale především na sále. Na pódiu, které zdobila typická červená telefonní budka, zazpíval a fanynky doslova okouzlil Václav Noid Bárta a své největší hity představil také Michal Hrůza s kapelou. V průběhu celého večera se pak o hudbu k tanci i poslechu staral Pavel Novák & Family Band a s kytarou v ruce vystoupila také talentovaná zpěvačka Terez Wrau. O taneční akademii i stylové britské vystoupení se postaralo Taneční Studio Tomáše Komendy a britsky oděná byla i moderátorka a DJka Radia Haná Martina Qweetko Procházková, která zajistila afterparty až do brzkých ranních hodin.

“Vidět lidi, jak zaplní celý parket, fotí se s Vaškem Noidem Bártou, který při vystoupení seskočí z pódia přímo mezi ně, pak si zpívají s Michalem Hrůzou, mezi tím se skvěle baví ve fotokoutku nebo si pochutnávají na rautu a pak odcházejí vytančení, usměvaví a spokojení a už se ptají i na další ročník – to je prostě krása. Díky partnerům akce a právě i vám všem vládla na plese naprosto skvělá atmosféra a my vám za to děkujeme,” dodává k plesu za spolupořádající agenturu Forsberg ředitel Marek Berger.

Tisková zpráva

Štítky ples, Michal Hrůza, Václav Noid Bárta, Šumperk, styl, Velká Británie, kulturní dům, Big Ben, Pavel Novák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Šumperském plese v britském stylu bavil Václav Noid Bárta nebo Michal Hrůza  |  Šumpersko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.