Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Na trati mezi Šternberkem a Uničovem nebudou až do září jezdit vlaky

Na železniční trati mezi stanicemi Šternberk a Uničov na Olomoucku nebudou od dnešního dne až do 8. září jezdit vlaky. Důvodem je modernizace železnice z Olomouce do Šumperku. Pro cestující bude po celou dobu zajištěna náhradní autobusová doprava.

"Po dobu výluky budou všechny vlaky ve vyloučeném úseku nahrazeny náhradní autobusovou dopravou. S ohledem na delší jízdní doby po silničních komunikacích bude náhradní autobusová doprava organizována dle výlukového jízdního řádu. Výlukové jízdní řády budou vyvěšeny také ve všech dotčených stanicích a zastávkách," uvedla mluvčí Českých drah Vanda Rajnochová.

Několikaměsíční výluka souvisí s modernizací trati z Olomouce do Šumperku. Navázala na předchozí kratší výluky, které byly na této trati zahájeny na začátku února.

"Prosíme cestující, aby věnovali zvýšenou pozornost odlišným časovým polohám jízdy autobusů a vybraných vlaků oproti pravidelnému jízdnímu řádu. Kompletní informace k výluce, včetně výlukového jízdního řádu, jsou k dispozici na našich stránkách www.cd.cz/omezeniprovozu. Cestujícím se omlouváme za komplikace způsobené výlukou a děkujeme za pochopení," podotkla mluvčí drah.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto drbna.cz

Štítky železnice, výluka, Olomoucko, Šternberk, Uničov, náhradní autobusová doprava, Olomouc, jízdní řád, Šumperk, Olomoucký kraj, České dráhy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na trati mezi Šternberkem a Uničovem nebudou až do září jezdit vlaky  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.