Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

V Zábřehu hořela garáž s osobními vozy, škoda se šplhá k 1,5 milionu

Hasiči dnes odpoledne v Zábřehu na Šumpersku likvidovali požár garáží s osobními automobily. Při požáru se lehce zranil jeden člověk, kterého hasiči ošetřili. Vyšetřovatel předběžně odhadl škodu na 1,5 milionu korun. Na místě zasahovalo několik jednotek.

Hasiči podle mluvčí Lucie Balážové dostali plameny rychle pod kontrolu. "Na místo byl povolán statik pro zhodnocení stavu budovy po požáru. Příčinu nyní na místě zjišťuje vyšetřovatel," uvedla mluvčí.

Při požáru garáží s osobními automobily zasahovaly čtyři jednotky hasičů. "Plameny jsme dostali rychle pod kontrolu dvěma proudy. Při požáru se lehce zranila jedna osoba, které jsme poskytli ošetření. Škodu předběžně vyšetřovatel odhadnul na 1,5 milionu korun," uvedla mluvčí hasičů.

Na místo byl povolán také statik, aby zhodnotil stav budovy po požáru. "Zasahovaly profesionální jednotky ze Zábřehu a Šumperka a jednotky SDH Zábřeh a Lukavice. Příčinu nyní na místě zjišťuje vyšetřovatel," dodala mluvčí olomouckých krajských hasičů Balážová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS

Štítky požár, Zábřeh, garáž, hasiči, okres Šumperk, Šumperk, Lukavice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Zábřehu hořela garáž s osobními vozy, škoda se šplhá k 1,5 milionu  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.