Počasí dnes24 °C, zítra19 °C
Neděle 9. června 2024  |  Svátek má Stanislava
Bez reklam

Policie zjišťovala totožnost mrtvého muže z Hranické propasti

Od začátku srpna se policisté snažili identifikovat muže, jehož bezvládné tělo se našlo na hladině jezírka Hranické propasti. S žádostí o pomoc při určení totožnosti se policie obrátila na veřejnost. Podle digitálního portrétu se mrtvého podařilo ztotožnit.

Podle policejní mluvčí Miluše Zajícové lékař při ohledání mrtvého nezjistil cizí zavinění. Nejasné bylo dlouhou dobu jméno muže, jehož tělo bylo na hladině Hranické propasti. Odtud jej 3. srpna vytáhli policejní potápěči za asistence hasičů a také potápěčů speleologů, kteří v tomto období prováděli v nejhlubší zatopené jeskyni na světě výzkum. Neznámého se podařilo ztotožnit v září, šlo o třiatřicetiletého muže z Hranicka.

Policie pátrá po řidiči, který v Hranicích srazil mladíka. Od nehody ujel

Minulou středu došlo v Hranicích na Moravě k dopravní nehodě. Řidič na přechodu u základní školy zpětným zrcátkem srazil mladíka a po rychlé pomoci z místa nehody odjel. Policie žádá občany o jakékoliv informace o řidičově totožnosti.

 

Muž měl štíhlou postavu, při výšce 194 centimetrů vážil okolo 67 kilogramů.  „Vlasy měl světle hnědé, krátké, možná i vlnité s délkou do 5 cm. Hlava je tvaru oválného se světlým obočím, tenkými k hlavě přilehlými ušima a takzvanou bradkou a knírem do délky 0,8 centimetru. Barvu očí se nám nepodařilo zjistit,“ popisovala mluvčí Zajícová podobu muže, jak se ji podařilo určit po nálezu mrtvého těla.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky Pátrání, totožnost, Hranická propast, mrtvý Hranická propast, Policie ČR, Přerov, Olomoucký kraj, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie zjišťovala totožnost mrtvého muže z Hranické propasti  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.