Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tři štěňátka se našla na ulici a nyní čekají, kdo si je vezme

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Frederika, Sofii a Teodora z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku. Zájemci také mohou podpořit charitativní kalendář pro rok 2023.

Frederik

Frederik je jedno ze štěňátek, která byla nalezená na ulici ve velmi zanedbaném stavu a ve špatné kondici. Fredy je středního vzrůstu ve věku asi 3,5 měsíce, má přátelskou a mazlivou povahu. Toto psí miminko musí ještě vše poznávat a vychovávat se. Na vodítku se pomalu učí, vůči pejskům je velmi přátelský a je vhodný k dětem. Je několikrát odčerven, odblešen, čipován a třikrát očkován. Hledá zodpovědnou rodinu, která se o něj bude pečlivě starat a s láskou ho bude vychovávat a milovat.

Sofie

Sofie je další ze štěňátek, která byla nalezená na ulici ve velmi zanedbaném stavu a ve špatné kondici. Sofinka je malého vzrůstu ve věku asi 3,5 měsíce, má přátelskou a mazlivou povahu. Toto psí miminko musí ještě vše poznávat a vychovávat se. Na vodítku se také teprve pomalu učí, vůči pejskům je velmi přátelská a je vhodně k dětem. Je několikrát odčervena, odblešena, čipována a třikrát očkována. Hledá zodpovědnou rodinu, která se o ní bude pečlivě starat a s láskou ji bude vychovávat a milovat.

Teodor

Teodor je třetí ze štěňátek, které byly nalezené na ulici ve velmi zanedbaném stavu a ve špatné kondici. Tejík je malého vzrůstu ve věku asi 3,5 měsíce, má přátelskou a mazlivou povahu. Toto psí miminko musí ještě vše poznávat. Na vodítku se pomalu učí, vůči pejskům je velmi přátelský a  je vhodný k dětem. Je několikrát odčerven, odblešen, čipován a třikrát očkován. Toto štěňátko také hledá zodpovědnou rodinu, která se o něj bude pečlivě starat a s láskou ho bude vychovávat a milovat.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tři černá koťátka z Mourku Prostějov jsou mazlivá a zvyklá na děti

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky nebo zůstala na ulici. Dnes jde o tři koťátka, o kterého pečuje spolek Mourek Prostějov.

Útulek pro psy Voříšek
606 855 797
Samota 133
798 58 Čechy pod Kosířem
utulekvorisek@seznam.cz
www.vorisek.org

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Voříšek

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Voříšek, Čechy pod Kosířem, Olomoucký kraj, okres Prostějov, láska, rodina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tři štěňátka se našla na ulici a nyní čekají, kdo si je vezme  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.