Počasí dnes10 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Samotář ze Šumperska je přes měsíc nezvěstný. Policie žádá o pomoc veřejnost

Třiatřicetiletého muže ze Šumperska už přes měsíc pohřešuje jeho rodina, policistům se ho zatím nepodařilo vypátrat. Hledaný odešel z domova a blízkým nedal žádnou zprávu, kam má namířeno. Policie se obrací na veřejnost s prosbou o pomoc.

Smrtelný let s lyžemi. Senior u Olomouce zemřel ve vrtulníku kvůli nezajištěnému nákladu

Příčinou loňské tragické nehody ultralehkého vrtulníku u olomouckého letiště bylo podle odborného ústavu pochybení jedenasedmdesátiletého pilota. Ten se rozhodl s malým strojem vyrazit na hory. Do kabiny umístil nevhodným způsobem lyžařské boty a...

Šumperští policisté pátrají od 2. února po třiatřicetiletém Tomáši Pořížkovi, který byl se svou rodinou naposledy v kontaktu poslední lednový den. „Poté odešel z domova, aniž by se někomu svěřil nebo nechal vzkaz o tom, kam jde. Zanechal doma telefon, peněženku a taky veškeré svoje věci. Mladý muž trpí silnými migrénami, nepije alkohol a je samotářský typ,“ říká policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Podle poznatků policie by mohl hledaný na sobě mít hnědé kalhoty, modrou zimní bundu a šedou zimní čepici. „Pohřešovaný je vysoký 183 centimetrů, je hubené postavy, nachýlené dopředu a s nepoměrně velkou hlavou. Má krátké, hnědé neupravené vlasy a modré oči. Nosí plnovous, po stranách řídký, hnědočerné barvy. Pohřešovaný špatně vyslovuje, je málomluvný a pomalu hovoří. Obouvá boty velikosti číslo devět,“ přidala detailní popis pohřešovaného mluvčí Zajícová.

Pokud by měl někdo informace, kde by se mohl nezvěstný nacházet, policie žádá o poskytnutí poznatků na bezplatnou linku 158.

Ohodnoť článek

Foto Policie České republiky

Štítky Policie, pátrání, pohřešovaný muž, Šumpersko, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Samotář ze Šumperska je přes měsíc nezvěstný. Policie žádá o pomoc veřejnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.