Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Byla to jízda, bude to let. Připojte se k oslavám a získejte úžasné dárky

PR článek

Letošní rok je pro Galerii Šantovka v Olomouci opravdu výjimečný. Slaví totiž 10 let od otevření! Při této příležitosti připravuje pro své příznivce, věrné zákazníky i všechny Olomoučany velkolepý program a vedle toho bude postupně představovat také velmi zajímavé dárky. Ty může získat každý, kdo se zapojí do soutěže a bude mít i trochu štěstí. Velká narozeninová soutěž právě začala a při troše štěstí může soutěžícímu přinést třeba naprosto luxusní exotickou dovolenou nebo zájezd na fotbalovou Ligu mistrů!

Jako vůbec první dárek si tým Šantovky pro návštěvníky připravil mobilní aplikaci ŠantAPKA, která má jednak praktické využití, ale hlavně skýtá i velký výhodný bonus. Uživatel se v aplikaci vždy dozví aktuální novinky, ale především díky ní může nakupovat výhodněji. Do aplikace lze naskenovat účtenky za nákupy a automaticky tak získávat body do věrnostního programu. V něm se nabízí spousta opravdu senzačních odměn, slev a dalších výhod, a kromě toho se může uživatel zapojit i do velké soutěže o jedinečné ceny.

S aplikací na luxusní exotickou dovolenou!

V nové věrnostní aplikaci ŠantAPKA naleznete speciální dárek – velkou narozeninovou soutěž o 10 jedinečných zážitků! Chcete se se vypravit s celou rodinou na all-inclusive exotickou dovolenou? Vařili jste už někdy večeři s michelinským kuchařem? Už jste někdy živě sledovali fotbalovou Ligu mistrů? Ne? Právě tyto sny vám pořadatelé oslav desátých narozenin Šantovky rádi splní. Dokážete odhadnout, kolik návštěvníků navštíví obchodní galerii během jara a léta? Každý zaregistrovaný uživatel v aplikaci ŠantAPKA si může tipnout a zapojit se tak do letošní soutěže. Ale pozor! Současně je tu totiž výhoda, že pokud do své aplikace naskenuje soutěžící další účtenku nad 1000 korun, může se do tipování zapojit vícekrát a tím logicky zvýšit své šance na výhru jednoho ze senzačních zážitků.

Věrnostní soutěž o zážitky odstartovala už 27. března, kompletní informace a podmínky naleznou zájemci přímo v aplikaci ŠantAPKA. Aplikaci lze zdarma stáhnout na App Store nebo Google Play.

Velkolepé akce v září i říjnu

Desáté narozeniny Šantovky se výrazně prom,ítnou i do dění v Olomouci. V této souvislosti je nanejvýš vhodné zapsat si do diářů dny 2. září a 14. října. Podvakrát se může celá Olomouc zapojit do oslav, dvakrát se mají Olomoučané na co těšit. Co přesně se v tyto dny odehraje, to je zatím překvapení, kdo ale bude sledovat Šantovku na sociálních sítích, dozví se to mezi prvními.

Přehled výher v soutěži s aplikací ŠantAPKA
1. Poukaz na exotickou dovolenou pro celou rodinu v částce 300 tisíc korun
2. Večeře s Romanem Paulusem pro dva, kterou společně připraví
3. Relaxační pobyt pro 2 osoby na 2 noci ve Spa hotelu Lanterna Velké Karlovice se snídaní, odpoledním snackem Aperitivo moment, večeří a volným vstupem do 2 wellness center
4. Poukaz na vybraný zápas fotbalové ligy mistrů pro 2 osoby v hodnotě 30 tisíc korun
5. Proměna se stylistkou v hodnotě 20 tisíc korun
6. Let balónem pro dvě osoby
7. Indoor surfing na umělé vlně pro dvě osoby na jednu hodinu
8. Jízda ve Ferrari 488 GTB na 20min. včetně pohonných hmot
9. Let ve větrném tunelu pro dvě osoby na 2 x 3 minuty
10. Úniková hra pro celou rodinu dle vlastního výběru na stránkách www.adrop.cz v hodnotě 2000 korun.

Všichni uživatelé ŠantAPKY, registrovaní po 10.4.2023, dostanou ihned po registraci soutěžní email, ve kterém budou mít možnost si 1x tipnout správnou odpověď, a následně za každou další účtenku nad 1000 Kč obdrží další soutěžní mail. Uživatelé, registrovaní před 10.4.2023, obdrží soutěžní email v termínu 10.-13.4.2023 a soutěžní maily za všechny naskenované a schválené účtenky nad 1000 Kč jim budou zaslány zpětně.

Ohodnoť článek

Štítky soutěž, slavnost, Šantovka, Liga mistrů UEFA, Olomouc, fotbalová liga, Roman Paulus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Byla to jízda, bude to let. Připojte se k oslavám a získejte úžasné dárky  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.