Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Při požáru v bytovém domě v Hranicích zemřel třiatřicetiletý muž. Hasiči evakuovali dvacet lidí

Třiatřicetiletý muž zemřel v noci na dnešek při požáru panelového domu v Hranicích na Přerovsku. Hasiči museli z objektu evakuovat dvacet lidí, plameny poté rychle zkrotili. Hořet začalo v přízemním bytě, příčiny vyšetřuje spolu s hasiči policie.

VIDEO: Trénink v ohnivém pekle. Hasiči z Hané ukázali unikátní záběry z flashover kontejneru

Fyzicky i psychicky nebývale náročný výcvik v uzavřeném prostoru takzvaného flashover kontejneru natočili hasiči v tréninkovém středisku v Hamrech na Prostějovsku. Členové profesionálních i dobrovolných jednotek se na polygonu připravují na...

"V Hranicích došlo k požáru bytové jednotky v lokalitě Sklenný kopec. Během zásahu v panelové domě bylo evakuováno dvacet osob, požár během půl hodiny lokalizovalo pět hasičských jednotek," sdělil mluvčí hasičů Radek Buryánek.

Hořet začalo v přízemím bytě, k policii se první informace dostala půl hodiny po půlnoci na linku 158. "Při požáru přízemního bytu přišel o život třiatřicetiletý muž. Kriminalisté dokumentují místo události a na ohledání se podílí také psovod a specialista z oboru chemie. Příčina a okolnosti požáru jsou v šetření," potvrdila mluvčí policie Miluše Zajícová.

Hasiči provedli odvětrání celého komplexu, aby se lidé mohli postupně vrátit do svých bytů. Na místě zasahovaly jednotky z Hranic a Lipník nad Bečvou a dobrovolní hasiči z Hranice, Opatovic a Stříteže nad Ludinou.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

Štítky požár, úmrtí, muž, dům, přízemí, byt, evakuace, hasiči, Hranice, policie, okres Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při požáru v bytovém domě v Hranicích zemřel třiatřicetiletý muž. Hasiči evakuovali dvacet lidí  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.