Počasí dnes21 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Požár domu v Hranicích založil třiatřicetiletý sebevrah. Řešil tak své osobní problémy

Za víkendovým požárem bytového domu v Hranicích stojí třiatřicetiletý obyvatel, který tak chtěl vyřešit své osobní problémy. Na místě zemřel. Hasiči museli z domu evakuovat dalších dvacet lidí, nikomu se nic nestalo. Škody půjdou do statisíců korun.

Při požáru v bytovém domě v Hranicích zemřel třiatřicetiletý muž. Hasiči evakuovali dvacet lidí

Třiatřicetiletý muž zemřel v noci na dnešek při požáru panelového domu v Hranicích na Přerovsku. Hasiči museli z objektu evakuovat dvacet lidí, plameny poté rychle zkrotili. Hořet začalo v přízemním bytě, příčiny vyšetřuje spolu s hasiči policie.

"Na základě doposud provedeného šetření bylo pravděpodobnou příčinou požáru bytu a následného úmrtí muže úmyslné zapálení, kterým chtěl vyřešit své osobní problémy. Na vzniku požáru neměla podíl další osoba. Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestných činů obecné ohrožení a účast na sebevraždě. Okolnostmi případu se nadále zabýváme," potvrdila mluvčí policie Miluše Zajícová.

V panelovém bytě v Hranicích na Přerovsku v lokalitě Sklenný kopec začalo hořet v noci ze soboty na neděli. "Během zásahu bylo evakuováno dvacet osob, požár během půl hodiny lokalizovalo pět hasičských jednotek," sdělil mluvčí hasičů Radek Buryánek.

Hořel přízemí byt, kde přišel o život třiatřicetiletý muž. Příčiny požáru zjišťovali také psovod a specialista z oboru chemie. 

Hasiči poté provedli odvětrání celého komplexu, aby se lidé mohli vrátit do svých bytů. Na místě zasahovaly jednotky z Hranic a Lipník nad Bečvou a dobrovolní hasiči z Hranice, Opatovic a Stříteže nad Ludinou.

Ohodnoť článek

Foto Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

Štítky požár, dům, byt, úmrtí, žhář, sebevražda, evakuace, hasiči, Hranice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Požár domu v Hranicích založil třiatřicetiletý muž, který zemřel. Řešil tak své osobní problémy  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.