Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Policie našla muže z Přerovska, po kterém bylo vyhlášeno pátrání

, aktualizováno 23. června 2023, 20:11

Policie našla čtyřiašedesátiletého muže z Přerovska, který byl naposledy viděn dnes brzy ráno za obcí Opatovice ve směru k Teplicím nad Bečvou. Muže, který byl ve špatném psychickém stavu, postrádala rodina.

VIDEO: Olomoučtí kriminalisté vyšetřují závažný zločin. Pátrali po totožnosti neznámého muže z obchodu

Kriminalisté z Olomouce se obrátili s prosbou o pomoc při určení totožnosti neznámého muže z olomouckého supermarketu. Dotyčného hledala policie kvůli vyšetřování zvlášť závažného trestného činu, kvůli počáteční fázi prověřování zatím bližší...

"Pátrání po pohřešované osobě bylo odvoláno. Muže se policistům podařilo nalézt," oznámila v podvečer mluvčí police Marie Šafářová.

Pohřešovaný muž je vysoký 180 až 185 centimetrů, má tmavě hnědé vlasy, místy prošedivělé. Vlasy má střižené na ježka. Muž má tmavý prošedivělý knírek a oholenou bradu. V době odchodu na sobě měl černé dlouhé kalhoty, zelené khaki tričko s krátkým rukávem, mikinu s dlouhými rukávy se vzorem kostky modro červeno černé barvy. Na nohou má šedé tenisky s bílým lemem. 

"Pohřešovaný muž měl s sebou na vodítku psa plemene čivava," uvedla dříve policejní mluvčí Miluše ZajícováPolicisté požádali případné svědky, kteří muže spatřili nebo mají informace o tom, kde se zdržuje, aby ihned volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo na mobilní telefon 601 365 551.

"Pohřešovaný byl v posledních dnech rozrušen a jeho současný psychický stav může ohrozit jeho zdraví i život. V případě vypátrání věnujte pozornost jeho zdravotnímu stavu," podotkla mluvčí policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky muž, psychika, pátrání, Přerovsko, policie, čivava, okres Přerov, Teplice nad Bečvou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie našla muže z Přerovska, po kterém bylo vyhlášeno pátrání  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.