Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Policejní pyrotechnici dnes na třídě Svornosti kontrolovali podezřelý balíček. Okolí bylo uzavřeno

Policejní pyrotechnici dnes ráno na třídě Svornosti v Olomouci kontrolovali podezřelý balíček, který na linku 158 nahlásili svědci. Okolí bylo nějakou dobu uzavřeno, specialisté žádný nástražný výbušný systém nenašli.

Provoz na železnici mezi Přerovem a Bohumínem omezil dnes dopoledne anonymní telefonát, který oznámil uložení bomby v jednom z vlaků. Policisté zkontrolovali rychlík RegioJet z Brna do Bohumína ve stanici Hranice, nic podezřelého nenašli....

"Dnes jsme krátce před sedmou hodinou ranní přijali na linku 158 oznámení o nálezu podezřelého balíčku na zastávce MHD na třídě Svornosti v Olomouci. Z důvodu prověření nálezu bylo bezprostřední okolí místa na zhruba deset minut uzavřeno," potvrdila mluvčí policie Petra Vaňharová.

Na místo přijeli policejní pyrotechnici, kteří balíček prozkoumali a vyloučili, že by šlo o nástražný výbušný systém. Co balíček obsahoval, policie nesdělila. Zraněn nebyl nikdo. "Provoz byl poté na místě zcela obnoven," dodala mluvčí policie.

Na sociálních sítích lidé spekulovali o tom, že někdo nahlásil bombu na zastávce MHD. Policie celou věc rychle vyřešila. "V 7:40 jsem vezla syna do školy a na Svornosti jsme normálně projela, už tam byla policejní hlídka," uvedla jedna z diskutujících. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FB Dopravní Info Olomouc Kraj +100km/Richard Sedláček

Štítky balíček, bomba, nález, pyrotechnik, policie, provoz, doprava, uzavření, Olomouc, třída Svornosti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policejní pyrotechnici dnes na třídě Svornosti kontrolovali podezřelý balíček. Okolí bylo uzavřeno  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.