Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Je libo legendární vétřiesku, polní WC či elektrocentrálu? Šumperk draží vyřazený materiál civilní ochrany

Město Šumperk příští týden pořádá veřejnou dražbu nepotřebného materiálu a techniky civilní ochrany. Zájemci mohou získat například legendární vůz V3S Praga s platným technickým průkazem, polní kuchyni nebo elektrocentrálu. Vyvolávací ceny jsou od pár stovek do dvaceti tisíc korun.

Veřejná dražba se uskuteční příští týden ve středu, prohlídky jsou v pondělí a v den dražby. Na seznamu prodávaných věcí jsou ruční radiostanice, elektrocentrály, Praga V3S SUA 30-12 skříň s platnou STK, polní WC a zástěny, přípojná polní kuchyně nebo barely na motorovou naftu a olej.

"Podobná dražba už v Šumperku před několika lety proběhla a zájem byl poměrně vysoký," sdělila vedoucí krizového řízení na šumperské radnici Michaela Bačová. Vždy podle ní záleží na tom, kdo se do dražby přihlásí. 

"Úplně nyní neodhadnu, jak se dražba vyvine. Záleží na tom, kolik bude zájemců a kdo se tam sejde. Mohou to být zájmové skupiny, například historické spolky, nebo soukromé osoby. Těžko říct. Ale jsem přesvědčena, že nejnižší podání jsou nastavená tak, aby to bylo prodejné," řekla Bačová. 

Vyvolávací ceny se tentokrát pohybují od 200 korun do 20 tisíc korun za pragovku.

Prostějov chystá první dražbu odtažených aut bez STK. Cena začíná na tisícovce

Sedm aut bez platné technické kontroly odtažených z ulic Prostějova míří poprvé do aukce. Ta se bude konat v závěru září a zájemci o pořízení vozu s vyvolávací cenou tisíc korun se mohou přijít na automobily předem podívat.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Šumperk

Štítky Šumperk, dražba, civilní ochrana, V2S, WC, polní kuchyně, Praga, materiál, radnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je libo legendární vétřiesku, polní WC či elektrocentrálu? Šumperk draží vyřazený materiál civilní ochrany  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.