Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Policie pátrala po postiženém mladíkovi, který utekl z ústavu sociální péče na Šternbersku. Pryč byl od pátku

, aktualizováno 28. října 2023, 21:17

Policie pátrala po třicetiletém muži, který v pátek odpoledne utekl z Ústavu sociální péče Vincentinum ve Šternberku, kde je umístěn. Jde o mentálně postiženého klienta, který není nijak nebezpečný. Policie žádala veřejnost o spolupráci při pátrání. V sobotu policie muže našla.

Muž z Velké Bystřice na Olomoucku má třicet let, je vysoký zhruba 175 centimetrů, má hubenou postavu, černé vlasy a černý knírek.

"Pohřešovaný muž utekl v pátek 27. října kolem čtrnácté hodiny z Ústavu sociální péče Vincentinum Šternberk, kde je v současné době umístěn. Jedná se o mentálně postiženého klienta, který není sobě, ani okolí nijak nebezpečný. Na sobě měl oblečené hnědozelené tričko s krátkým rukávem, šedé tepláky a nazouváky," uvedl mluvčí policie Libor Hejtman.

Policie žádala svědky, kteří by pohřešovaného spatřili nebo by věděli, kde se zdržuje, aby ihned volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo přímo olomoucké policisty na telefonu 974 766 336 – 337, případně kontaktovali nejbližší policejní služebnu. "Za spolupráci děkujeme," vyzval mluvčí policie.

"Muže se nám podařilo bez újmy na zdraví vypátrat v Olomouci," uvedl v sobotu v podvečer mluvčí policie.

Policie pátrala po totožnosti neznámého muže a ženy v souvislosti s vyšetřováním krádeže tašky, ve které byla platební karta. Okradený muž v polovině srpna přišel v Olomouci o několik tisíc korun. Policie žádala o pomoc s identifikací osob...

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky pátrání, mladík, sociální ústav, útěk, policie, Šternberk, Olomoucký kraj, Velká Bystřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrala po postiženém mladíkovi, který utekl z ústavu sociální péče na Šternbersku. Pryč byl od pátku  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.