Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Na nádraží v Olomouci po manipulaci s ohněm zemřel mladý muž. Zřejmě šlo o sebevraždu

, aktualizováno 8. ledna 2024, 12:13

Na nádraží v Olomouci po manipulaci s ohněm dnes ráno zemřel mladý muž. Policie uvedla, že šlo zřejmě o sebevraždu, na jednom z nástupišť zůstalo ohořelé torzo těla. Provoz na železnici podle dostupných informací přerušený nebyl.

"Od dnešního rána šetříme úmrtí mladého člověka, který byl nalezen na nástupišti vlakového nádraží v Olomouci. S největší pravděpodobností se jedná o sebevraždu. Okolnosti této tragické události zjišťujeme. Příčinou úmrtí byla patrně manipulace s ohněm," uvedla policie na sociální síti X.

Na nádraží v Olomouci zasahoval koroner Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje. "Z naší strany tam vyjížděl pouze koroner, záchranná služba jako taková tam vůbec nezasahovala, šlo čistě o ohledání těla zemřelého," potvrdila mluvčí Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje Lucie Mikisková.

Policie nyní zjišťuje, jak se muž zapálil. Nevylučuje, že se polil hořlavinou nebo že příčinou byla například zábavní pyrotechnika. Na místě je technik se speciálně vycvičeným psem na vyhledávání akcelerantů hoření. 

Na místě byli i hasiči. "Dnes ráno zasahovala jednotka ze stanice Olomouc na hlavním nádraží v Olomouci u tragické události. Na místě byl náš vyšetřovatel, který spolupracuje při zjišťování příčin a okolností této události s kriminalisty," potvrdila mluvčí hasičů Lucie Balážová.

Čtyřnásobnou vraždu z Přerovska policie odložila, pachatel se zastřelil

Olomoučtí kriminalisté uzavřeli mimořádný případ trojnásobné vraždy a vraždy ve stádiu pokusu, který letos v dubnu otřásl nejen regionem Přerovska. Padesátiletý Slovák zastřelil v osadě Boňkov nedaleko Hranic seniorský pár a jejich vnuka,...

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky Olomouc, sebevražda, oheň, muž, nádraží, vlak, železnice, policie

Na nádraží v Olomouci po manipulaci s ohněm zemřel mladý muž. Zřejmě šlo o sebevraždu  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.