Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Na parkovišti u supermarketu v Prostějově našel svědek mrtvého muže v autě. Policie nezjistila cizí zavinění

Na parkovišti u supermarketu v Prostějově u výpadovky na Plumlov dnes ráno svědek objevil mrtvého muže v autě. Policie na místě nezjistila cizí zavinění, okolnosti případu dál vyšetřuje. Přesnou příčinu úmrtí určí až pitva.

Muže ve vozidle objevil náhodný kolemjdoucí dnes po osmého hodině ráno. "Muž nejevil známky života, svědek proto přivolal složky Integrovaného záchranného systému. Lékař neshledal známky cizího zavinění, za účelem zjištění příčiny úmrtí byla nařízena pitva," potvrdila mluvčí policie Miluše Zajícová.

Na místě byli kriminalisté, policie celou oblast uzavřela a ohradila páskami a na parkovišti postavila i provizorní stan.  

"Prvotním šetřením na místě nebylo zjištěno, že by se na smrti muže podílela nějaká další osoba," dodala mluvčí policie.

Během sobotního rána vyrážely hned tři jednotky hasičů do Bohutína na Šumpersku. V unimobuňce, kterou zachvátily plameny v celém rozsahu, našli hasiči staršího muže bez známek života. Příčinou požáru byla pravděpodobně nedbalost.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto poskytl Michal Teprt

Štítky úmrtí, muž, auto, parkoviště, supermarket, pitva, lékař, svědek, policie, Prostějov

Na parkovišti u supermarketu v Prostějově našel svědek mrtvého muže v autě. Policie nezjistila cizí zavinění  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.