Počasí dnes24 °C, zítra27 °C
Pondělí 24. června 2024  |  Svátek má Jan
Bez reklam

Videomapping, nebo ohňostroj? Prostějov už nechce další silvestrovské fiasko, a raději se ptá obyvatel

Po fiasku silvestrovského videomapingu na prostějovském náměstí, který loni nahradil tradiční ohňostroj, se zdejší radnice rozhodla, že se raději zeptá obyvatel, jakou kratochvíli by si letos na konci roku přáli. Loni lidé radnici vyčítali amatérské provedení, velkou samochválu a děsnou grafiku.

Další ostudu na konci roku již prostějovská radnice nechce připustit, a proto na začátku léta začala s přípravami letošních silvestrovských oslav. Na webových stránkách města a na sociálních sítích spustila anketu, zda by si letos na Silvestra obyvatelé přáli opět videomapping, nebo raději tradiční ohňostroj.

Loni na konci roku totiž novinka, videomapping, dopadla katastrofálně. "Co se týče toho jakože videomappingu, v překladu samochvály a samoplácání po ramenou radnice, jaké všechny věci a investice se jim povedly, to si mohla radnice alespoň na oslavy vstupu do Nového roku odpustit," zněl jeden ze slušnějších komentářů na sociálních sítích.

Fiasko s videomapingem v Prostějově. Samochválu jste si mohli alespoň na Silvestra odpustit, spílají lidé radnici

S drtivou kritikou se setkal silvestrovský videomaping na prostějovském náměstí, který nahradil tradiční ohňostroj. Obyvatelé radnici vyčítali amatérské provedení, příliš samochvály a otřesnou grafiku. Opozice upozornila na to, že zakázku za 400...

Lidé se zlobili na nezvládnuté osvětlení, takže vlastně nebylo ani pořádně vidět, co se promítá, a zcela amatérské provedení. "To bylo jen komentované plácání sama sebe po zádech se světýlky maximálně průměrné diskotéky," popsal svůj zážitek například Prostějovan Jiří Svatoš.

Radnice tehdy na kritiku nereagovala. Letos už nechce nic ponechat náhodě a dá na obyvatele. "Názory, které od občanů díky anketě získáme, zcela jistě zohledníme," potvrdil primátor Prostějova František Jura (ANO).

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto poskytl Petr Ošťádal

Štítky videomapping, fiasko, kritika, ohňostroj, anketa, Prostějov, radnice, Silvestr, František Jura, ANO 2011, sociální síť

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Videomapping, nebo ohňostroj? Prostějov už nechce další silvestrovské fiasko, a raději se ptá obyvatel  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.