Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Policie pátrala po čtyřiaosmdesátiletém seniorovi z Olomouce, rodina ho nemohla kontaktovat

, aktualizováno 6. června 2024, 19:43

Policie vyhlásila pátrání po čtyřiaosmdesátiletém muži z Olomouce, se kterým jeho rodina naposledy mluvila ve čtvrtek v ranních hodinách. V poledne už se s ním jeho blízcí nedokázali spojit a doma nebyl. Hledaný senior chodí o francouzských holích, jedna z nich ale zůstala v jeho bydlišti. Večer penzistu našli kriminalisté v ulicích krajského města.

Policie vyšetřuje výtržnictví ve Smetanových sadech v Olomouci. Pátrala po neznámém muži

Olomoučtí policisté se zabývají výtržnictvím, kterého se na začátku května večer u východu ze Smetanových sadů v Olomouci dopustil zatím neznámý pachatel. S vyšetřováním by jim mohl pomoci muž, kterého zachytily bezpečnostní kamery. Policisté po...

Olomoučtí policisté od čtvrtka pátrali po čtyřiaosmdesátiletém seniorovi z Olomouce. Podle policejní mluvčí Petry Vaňharové byl naposledy v telefonickém kontaktu se svou rodinou právě ve čtvrtek okolo 9. hodiny ráno. „V poledne byl již nekontaktní a v místě svého bydliště se nenacházel. Pohřešovaný muž ke své chůzi používá francouzské hole, jedna z nich však zůstala v jeho bydlišti. Bez holí se špatně pohybuje,“ sdělila policistka.

Hledaný senior dům opustil bez mobilního telefonu, podrobnější popis nezvěstného uváděla policie v pátrací evidenci na webových stránkách a žádála veřejnost o jakoukoliv zprávu o pohřešovaném muži. Brzy po zveřejnění pátrání policisté přišli s dobrou zprávou. „Pátrací akce nabrala rychlý zvrat, kriminalisté pohřešovaného seniora aktuálně vypátrali v ulicích Olomouce a v pořádku jej předali rodině,“ informovala policejní mluvčí Vaňharová před 20. hodinou.

Ohodnoť článek

Foto Policie České republiky

Štítky Pátrání, pohřešovaný, senior, pátrání senior, senior Olomouc, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrala po čtyřiaosmdesátiletém seniorovi z Olomouce, rodina ho nemohla kontaktovat  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.