Počasí dnes32 °C, zítra28 °C
Úterý 16. července 2024  |  Svátek má Luboš
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Black, Max a Sindy z Čech pod Kosířem jsou přátelští pejsci s dobrou povahou

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Blacka, Maxe a Sindy z Útulku pro psy Voříšek z Čech pod Kosířem na Prostějovsku. Jde o přátelské psy s dobrou povahou.

Black

Black je mladý pejsek, kříženec velkého vrůstu ve věku asi dva až tři roky. Je to velmi přátelský a veselý pejsek, který je velmi vděčný za kontakt s člověkem. Vhodný je k domku se zahrádkou, kde by se mohl volně vyběhat a hlídat, je to dobrý hlídač. Velmi rád uvítá s pánečkem výlety a procházky. Ostatních psů si nevšímá, na vodítku umí. Je vhodný k dětem.

Max

Max je stafordí klučík narozený 30. července 2021, který má po získání důvěry velmi přátelskou povahu. Žil celý život v bytě se svojí paničkou, proto upřednostňuje ženy jako osvojitelky. Jako mladého ho napadl velký pes a od té doby není vůči ostatním pejskům přátelský. Vhodný je do domova, kde bude jako jedináček bez jiných zvířátek a veškerý čas a pozornost bude věnována jemu. Spokojený bude u aktivního človíčka, milovníka plemene, který s ním bude podnikat dlouhé procházky a výlety, potřebuje unavit tělo i duši. Na vodítku chodí pěkně, trošku tahá. Má přátelskou povahu.

Sindy

Sindy je kouzelná zástupkyně yorkshirského teriéra, narozená 10. května 2014. Sindy je jedna z 29 pejsků z množírny, která k nám přišla v zoufalém stavu a za svůj krátký život nezažila nic pěkného. Vážný zájemce nakonec odmítl převzetí. Sindy je přátelská a veselá fenečka, která je vůči pejskům nekonfliktní. Stále se všemu ještě učí a vše poznává. Hledáme pro ni milující domov, kde bude středobodem vesmíru. Je vhodná k dětem.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Bruno, Mickey a Zorro z útulku v Olomouci čekají na nový domov. Jde o přátelské psy

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Bruno, Mickey a Zorro z útulku v Olomouci hledají pánečky, kteří pochopí jejich potřeby. Jde o přátelské psy, akorát je potřeba...

Útulek pro psy Voříšek
606 855 797
Samota 133
798 58 Čechy pod Kosířem
utulekvorisek@seznam.cz
www.vorisek.org

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek pro psy Voříšek

Štítky hledáme páníčka, psi, adopce, útulek, Voříšek, Čechy pod Kosířem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Black, Max a Sindy z Čech pod Kosířem jsou přátelští pejsci s dobrou povahou  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.