Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Porucha vodovodu zkomplikuje dopravu na průtahu Přerovem. Voda může být zakalená

Porucha vodovodu dnes zkomplikuje dopravu na frekventovaném průtahu Přerovem, kudy denně projedou tisíce automobilů. Vodárny upozorňují, že voda může být zakalená, opravy by měly trvat až do odpoledne. Bez vody je jenom několik domů.

"Ve středu ve večerních hodinách došlo k havárii vodovodu v Tovární ulici v Přerově. Pod dobu prací na odstranění následků havárie bude omezena doprava na silnici č. 55 v jízdním pruhu ve směru od kruhové křižovatky na ulici gen. Štefánika u pekárny Racek po křižovatku ulic Tovární a Denisova. Za způsobené potíže se omlouváme," uvedl zástupce vedoucího provozu Vodovodů a kanalizací Přerov Luděk Nezhyba.

Vodárny upozorňují, že voda v síti může být kvůli tomu zakalená. Informace o potížích s dodávkami nebo zakalení vody mohou lidé oznámit na vodárenský dispečink na telefonu 800 167 427. 

Ředitel přerovských vodáren Jiří Pavlík zatím nedokázal sdělit, co havárii způsobilo. "V této chvíli nedokážu říct, jak je ta porucha velká, to uvidíme, až se potrubí obnaží. Proběhne standardní oprava, která bude vyřešena během dnešního odpoledne. Zatím nemám informace o tom, že by zákal vody byl v Přerově v nějakém širším rozsahu. Jde o poruchu asi na sto metrech vodovodu, bez vody jsou pouze čtyři objekty," uvedl Pavlík.

Přestavba nádrže i úprava hospodaření na polích. Obce u Přerova zasažené povodněmi řešily situaci s ministrem

Komplexní dlouhodobá opatření mají přinést větší ochranu před lokálními bleskovými záplavami. Povodně se po bouřkách prohnaly přes vesnice nedaleko Přerova, na jednání se zástupci zasažených obcí dorazil do obce Šišma také ministr zemědělství...

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Přerov

Štítky vodovod, porucha, zákal, doprava, omezení, oprava, dodávky, voda, průtah, Přerov, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Porucha vodovodu zkomplikuje dopravu na průtahu Přerovem. Voda může být zakalená  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.