Počasí dnes21 °C, zítra24 °C
Pondělí 5. srpna 2024  |  Svátek má Kristián
Bez reklam

VIDEO: Mercedes ujížděl z Olomouce až do Hlušovic. Policie u řidiče našla drogy, měl navíc zákaz řízení

Z Olomouce až do Hlušovic ujížděl řidič mercedesu, kterého chtěli policisté zkontrolovat ve Chválkovické ulici. Nakonec boural pod železničním podjezdem a ještě se snažil utéct. Vyšlo najevo, že osmadvacetiletý muž má zákaz řízení, policie u něj našla drogy.

VIDEO: Po dálnici jel v protisměru, u Přerova se otočil a najel zase špatně. Policie pátrá po řidiči Octavie

Řidič či řidička neznámé totožnosti vyděsil a ohrozil další motoristy na začátku tohoto týdne na dálnici D1 mezi Lipníkem nad Bečvou a Přerovem. Úsek projel v obou směrech, kuriózně v obou případech v protisměru. Policistům z dálničního oddělení...

Osobní vozidlo mercedes jedoucí po Chválkovické ulici v Olomouci směrem na Šternberk chtěli policisté zkontrolovat v pátek kolem půl šesté odpoledne.

"Jakmile se auto pokusili zastavit, řidič prudce zrychlil a začal před policejním vozem ujíždět. Hlídka vozidlo pronásledovala přes obec Týneček až do obce Hlušovice, kde řidič jízdu na mokré vozovce nezvládl. Při průjezdu levotočivou zatáčkou dostal smyk, narazil do kovových svodidel a následně přejel do protisměru, kde narazil levou stranou auta do betonového podjezdu pod železnicí," popsala mluvčí policie Ivana Skoupilová.

I poté se řidič snažil uprchnout. Přes místo spolujezdce vyskočil z auta ven a utíkal pryč. Policisté ho však vzápětí dostihli a zatkli. Muž se podrobil dechové zkoušce na alkohol, která byla negativní, test na drogy stejně jako odběr krve odmítl.

"Policisté u něj našli balíček s bílou krystalickou látkou. Detekcí bylo zjištěno, že se jedná o více než dva gramy pervitinu. Lustrací osmadvacetiletého řidiče navíc policisté zjistili, že za volantem nemá co pohledávat, jelikož má platný zákaz řízení až do roku 2026 a navíc nikdy nevlastnil řidičské oprávnění," podotkla mluvčí policie.

U soudu nyní muži hrozí až dva roky za mřížemi.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky řidič, útěk, drogy, pervitin, řidičský průkaz, zákaz, policie, Mercedes-Benz, Olomouc, Hlušovice, Šternberk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mercedes ujížděl z Olomouce až do Hlušovic. Policie u řidiče našla drogy, měl navíc zákaz řízení  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.