Počasí dnes27 °C, zítra26 °C
Čtvrtek 8. srpna 2024  |  Svátek má Soběslav
Bez reklam

Nelegálně tábořili v lomu a navíc kradli dřevo. Policisté si posvítili na partičku mladých výtečníků u Výklek

Na partičku mladých lidí, kteří nelegálně tábořili v lomu Výkleky na Přerovsku a navíc poblíž kradli dřevo na oheň, si posvítili policisté. Ty zavolal svědek, který mládež při krádeži přistihl. Stan museli sbalit, dřevo vrátit, lom opustit a navíc se budou zodpovídat z přestupku, za který hrozí pokuta.

Policie obdržela oznámení o krádeži dřeva za domem v obci Výkleky na Přerovsku včera ve večerních hodinách. Skupinka tří neznámých osob vnikla na volně přístupnou zahradu a odnesla si osm kousků naskládaného dubového dřeva.

"Jejich jednání si povšiml svědek a přivolal hlídku, která provedla obhlídku okolí a spolu s pracovníkem obce nalezli v blízkosti místního zatopeného lomu skupinu pěti mladých lidí, kteří zde tábořili a rozdělali oheň, i když je to vyhláškou obce zakázáno. Ukázalo se, že tři z nich se vydali pro dřevo, které odcizili na výše uvedeném místě," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Skupinka mladých lidí je nyní podezřelá z přestupku týkajícího se porušení obecně závazné vyhlášky obce, která zakazuje stanování a rozdělávání ohně. Další tři se budou zodpovídat také z přestupku proti majetku. Dřevo museli výtečníci vrátit majiteli a místo museli všichni opustit.

Klidný lom ve Výklekách se proměnil v divoké a hlučné místo plné nepořádku. Lidé jsou zklamaní, obec je nešťastná

Zatopený lom ve Výklekách na Přerovsku se z oázy klidu a romantiky proměnil v přeplněné, hlučné místo plné nepořádku, stanů a divokých večírků. Na denním pořádku jsou policejní kontroly, starostka Výklek je z toho už nešťastná. Lidé jsou zklamaní.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto poskytl Olomoucký kraj

Štítky dřevo, krádež, stanování, táboření, oheň, vyhláška, přestupek, lom, Výkleky, policie, okres Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nelegálně tábořili v lomu a navíc kradli dřevo. Policisté si posvítili na partičku mladých výtečníků u Výklek  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.