Počasí dnes32 °C, zítra32 °C
Čtvrtek 15. srpna 2024  |  Svátek má Hana
Bez reklam

Poštovní doručovatelku pokousal v Libině pes. Skončila v šumperské nemocnici

Poštovní doručovatelku, která v Libině na Šumpersku roznášela dopisy a noviny, pokousal u jednoho z rodinných domů pes. Brána u domu byla otevřená, pes vyběhl ze zahrady, ženu napadl a pokousal na horních končetinách. Doručovatelka skončila v šumperské nemocnici, případ vyšetřuje policie.

Případ se stal ve středu dopoledne. "V Libině se pohybovala pracovnice pošty a doručovala poštovní zásilky a noviny. Při příchodu k jedné z poštovních schránek, která je umístěná asi čtyři metry před vstupní bránou rodinného domu, vyběhl ze zahrady bernský salašnický pes. Brána, která byla v té době otevřená, mu umožnila vyběhnout ven, kde doručovatelku napadl a pokousal na horních končetinách," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Na místo musela přijet záchranná služba, která pokousanou doručovatelku převezla na ošetření do šumperské nemocnice. "Z důvodu řádného prověření případu byly ve věci zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti," potvrdila mluvčí policie.

Opakované kontroly nepomáhají. V serpentinách na Červenohorském sedle opět havaroval motorkář

V desáté serpentině ve stoupání na Červenohorské sedlo v Jeseníkách skončil včera večer čtyřiadvacetiletý motorkář. Dostal se do smyku a naboural protijedoucí auto. Policie přitom dodržování předpisů na Sedle kontroluje opakovaně, nedávno...

Ohodnoť článek

Foto poskytlo město Jeseník

Štítky doručovatelka, pošta, pes, kousnutí, zranění, Libina, nemocnice, okres Šumperk, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poštovní doručovatelku pokousal v Libině pes. Skončila v šumperské nemocnici  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.