Počasí dnes23 °C, zítra26 °C
Pondělí 26. srpna 2024  |  Svátek má Luděk
Bez reklam

Žena se v Olomouci zranila při pádu v autobuse. Policie žádá o pomoc svědky

Olomoučtí policisté vyšetřují zranění cestující v autobuse městské hromadné dopravy. Minulý týden žena ve voze linky číslo 11 spadla při náhlém přibrzdění. Policie hledá svědky nehody, kteří by mohli poskytnout k situaci další informace.

V autobuse odmítal nasadit psovi náhubek, po vyloučení z přepravy prokopl skleněné dveře

Dvě poškození vozidel naštvanými muži řešil v průběhu víkendu olomoucký dopravní podnik ve spolupráci s Policií České republiky. V sobotu si frustraci na skle tramvaje vybil čtyřicátník, který nestihl k vozu dorazit včas. O den později pak došlo...

Ke zranění ženy došlo ve středu 21. srpna 2024 o půl páté odpoledne, cestující jela v autobuse číslo 11 mezi Samotiškami a Svatým Kopečkem. „Řidič autobusu jedoucí na rovném úseku ve směru na Svatý Kopeček chtěl v mírném stoupání předjet cyklistku. Při započetí předjíždění mu však v opačném směru vyjelo vozidlo, a aby nedošlo k nehodě, řidič autobusu přibrzdil. V danou chvíli vstala ze sedačky jedna z cestujících, aby pustila sednout jinou cestující. Žena ale neustála přibrzdění autobusu a upadla na podlahu, kde se zranila,“ popsal zatím zjištěné okolnosti události policejní mluvčí Libor Hejtman.

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o spolupráci, svědci nehody by mohli napomoci k jejímu objasnění. „Přihlásit se mohou na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovat přímo policisty dopravního inspektorátu Olomouc na adrese Třída Kosmonautů 10 nebo na telefonních číslech 974 766 251 nebo 974 766 580,“ vyzval mluvčí Hejtman.

Ohodnoť článek

Foto Policie České republiky

Štítky Doprava, nehoda, nehoda se zraněním, pád v autobuse, pátrání, svědci, DPMO, Olomouc, Policie ČR, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena se v Olomouci zranila při pádu v autobuse. Policie žádá o pomoc svědky  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.