Počasí dnes30 °C, zítra32 °C
Pondělí 2. září 2024  |  Svátek má Adéla
Bez reklam

Řidič se třemi promile a pervitinem ve Zlatých Horách naboural zaparkované auto. Od nehody se snažil ujet

Řidiče se třemi promile alkoholu a pervitinem naháněli v neděli nad ránem ve Zlatých Horách na Jesenicku policisté. Třicetiletý muž naboural zaparkované auto a od nehody se snažil ujet. Strážci zákona ho vypátrali opodál, nyní mu hrozí až tři roky vězení, vysoká pokuta a zákaz řízení.

Nehoda se stala v neděli kolem půl čtvrté ráno. Třicetiletý řidič Škody Octavia v Tovární ulici ve Zlatých Horách jel příliš rychle a narazil do zaparkovaného vozidla Ford.

"Řidič po nehodě z místa ujel, ale policejní hlídka obvodního oddělení Zlaté Hory jej brzy vypátrala nedaleko místa nehody. Řidič se k nehodě přiznal. Při dechové zkoušce nadýchal až tři promile alkoholu v dechu. I test na jiné návykové látky měl pozitivní na amfetaminy," uvedl mluvčí policie Libor Hejtman.

Řidič se v nemocnici podrobil odběru krve a na místě přišel o řidičský průkaz. Nyní je podezřelý z ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí až tři roky vězení, vysoká pokuta a zákaz řízení. "Policisté odhadli škodu celkem na 47 tisíc korun," dodal mluvčí.

Policie hledá svědky nehody dvou opilých cyklistů na stezce mezi Skrbení a Horkou nad Moravou

Policie hledá svědky dopravní nehody, při které se v noci v polovině srpna na cyklostezce mezi obcemi Skrbeň a Horka nad Moravou na Olomoucku srazili dva opilí cyklisté, muž a žena. Svědci se mohou přihlásit například na linku 158.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto poskytla Policie ČR

Štítky alkohol, drogy, řidič, Zlaté Hory, nehoda, metamfetamin, okres Jeseník, Škoda Octavia, Ford, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič se třemi promile a pervitinem ve Zlatých Horách naboural zaparkované auto. Od nehody se snažil ujet  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.