Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 10. října 2024  |  Svátek má Marina
Bez reklam

Pozor na falešné půlroční jízdenky na MHD v Olomouci za dvě eura. Je to podvod, varuje dopravce

Olomoucký dopravní podnik varuje před podvodným příspěvkem na sociálních sítích, který nabízí falešnou kartu pro městskou hromadnou dopravu v Olomouci s půlroční jízdenkou za dvě eura. Dlouhodobé jízdenky je možné koupit pouze přes oficiální e-shop dopravního podniku.

"Upozorňujeme cestující na podvodné jednání, kdy facebooková stránka Karta městské hromadné dopravy v Olomouci nabízí falešnou kartu Olomouc region Card s půlroční jízdenkou na MHD v Olomouci za dvě eura," varovala mluvčí Dopravního podniku města Olomouc Anna Sýkorová.

Dopravní podnik a také agentura m-ARK, která zajišťuje služby Olomouc region Card, žádnou podobnou akci nevyhlásili a žádají cestující o obezřetnost a využívání oficiálních prodejních kanálů.

Dlouhodobé jízdenky DPMO je možné koupit pouze přes oficiální e-shop dopravního podniku na adrese dpmo.cz nebo na pokladnách. "Vyzýváme cestující k opatrnosti s podobnými výhodnými nabídkami, protože podvodníci tentokrát zneužili i logo DPMO, které se zobrazí po rozkliknutí nabídky, a celý podvod tak působí na první pohled velmi věrohodně," upozorňuje mluvčí Sýkorová.

Ohodnoť článek

Foto poskytl Dopravní podnik města Olomouce

Štítky jízdenka, card, podvod, MHD, Olomouc, městská hromadná doprava, dopravní společnost, Dopravní podnik města Olomouce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozor na falešné půlroční jízdenky na MHD v Olomouci za dvě eura. Je to podvod, varuje dopravce  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.