Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Policisté hledají svědky nehody na dálničním zúžení, kde vytlačilo nákladní auto osobák do směrových značek

V pátek 12. října před devátou hodinou došlo na dálnici D1 z Ostravy na Olomouc, v blízkosti Lipníka nad Bečvou, k dopravní nehodě mezi osobákem a blíže nezjištěnou nákladní soupravou. Po té nyní policie pátrá.

„Řidič s nezjištěnou soupravou jel v pravém jízdním pruhu, přitom nerespektoval přechodné vodorovné dopravní značení žluté barvy a přejel do levého jízdního pruhu, ve kterém v tu dobu jel řidič osobního vozidla Ford Mondeo. Došlo ke střetu levé zadní strany nezjištěného nákladního návěsu s pravou přední částí osobního vozidla, které bylo následně vytláčeno směrem vlevo. Z tohoto důvodu řidič Fordu najel na přechodné dopravní zařízení, které vylétlo na osobní vozidlo a poškodilo jeho přední kapotu a levé vnější zpětné zrcátko. Řidič nezjištěné nákladní soupravy, nezastavil a pokračoval dále v jízdě," popsal nehodu policejní mluvčí Libor Hejtman. 

V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se policie obrací na případné svědky, kteří by mohli poskytnout jakýkoliv poznatek k této dopravní nehodě, především k nákladnímu vozidlu, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19 či na telefonním čísle 974 762 751.

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, Lipník nad Bečvou, dálnice, pátrání, dopravní nehoda, Ostrava, Olomouc, osobní vůz, Dálnice D1, Ford Motor Company, Ford Mondeo

Policisté hledají svědky nehody na dálničním zúžení, kde vytlačilo nákladní auto osobák do směrových značek  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.