Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Policie pátrá po řidičce, která u olomouckého nádraží autem srazila cyklistku a ujela

V pondělí 3. prosince 2018 v 11 hodin a 23 minut srazila řidička osobního auta cyklistku u nádraží v Olomouci. Teď po řidičce auta pátrá policie.

Řidička jela ulicí Masarykovou v Olomouci a na křižovatce s Jeremenkovou ulicí při odbočování vlevo nedala přednost v jízdě zleva jedoucí cyklistce. Ta byla na hlavní silnici a jela k třídě Kosmonautů.

„Mezi vozidlem a cyklistkou došlo ke střetu, při kterém se cyklistka zranila. Řidička vozidla pokračovala v jízdě dál, aniž by zastavila, poskytla zraněné ženě první pomoc a dopravní nehodu oznámila. Policisté šetřením zjistili, že dopravní nehodu zřejmě způsobilo vozidlo Opel bílé barvy, které měla řídit žena,“ uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman.

Policie žádá veřejnost o spolupráci. „Obracíme se na případné svědky, kteří viděli uvedenou dopravní nehodu a pomohli by ustanovit nezjištěné vozidlo či řidičku, aby se přihlásili na linku 158,“ dodal mluvčí.

Foto PČR

Štítky nehoda, pátrání, policie, Olomouc, cyklista, dopravní nehoda, Opel

Policie pátrá po řidičce, která u olomouckého nádraží autem srazila cyklistku a ujela  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.