Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Motorkář předjížděl kolonu na dálnici po středové čáře. Srazil se s autem a skončil v nemocnici

K dopravní nehodě motocyklu s osobním autem došlo v pátek 31. května 2019 po druhé hodině na 32. kilometru dálnice D46 ve směru na Olomouc.

Třiačtyřicetiletý řidič motocyklu značky Honda měl jet po středové podélné přerušované čáře mezi pravým a levým jízdním pruhem. V obou jízdních pruzích pomalu pojížděly automobily v koloně, která se vytvořila před svedením provozu do pravého jízdního pruhu.

Když motorkář předjížděl auta v koloně, narazil do pravé přední části Volva, které přejíždělo z levého do pravého jízdního pruhu. Motocyklista upadl a se zraněním byl převezen do Fakultní nemocnice v Olomouci.

„Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 60 tisíc korun. Alkohol u obou řidičů policisté na místě vyloučili provedenými dechovými zkouškami. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření," dodal policejní mluvčí František Kořínek.

Foto PČR

Štítky nehoda, dálnice, motorkář, Prostějovsko, Olomoucko, Olomouc, Honda, Volvo Cars, Fakultní nemocnice Olomouc, František Kořínek

Motorkář předjížděl kolonu na dálnici po středové čáře. Srazil se s autem a skončil v nemocnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.