Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Žena bez řidičáku při couvání nabourala projíždějící auto. To skončilo na boku

Včera po páté hodině odpolední došlo ve Winklerově ulici v Prostějově ke kuriózní nehodě. Šestadvacetiletá žena couvala s automobilem značky Nissan z vjezdu rodinného domu na silnici, ale přehlédla, že od Trávnické ulice přijíždí Škoda Citigo a došlo k nehodě.

„Po nárazu se automobil Škoda převrátil na levý bok a v poloze na boku zastavil. Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 51 tisíc korun. Alkohol u řidiček obou vozidel policisté na místě vyloučili provedenými dechovými zkouškami," uvedl policejní mluvčí František Kořínek.

Řidička Nissanu navíc přiznala, že nemá řidičský průkaz na osobní auto, je tedy podezřelá z přestupku podle zákona o silničním provozu. Hrozí jí pokuta od 25 do 50 tisíc korun a zákaz řízení na dobu od jednoho roku do dvou let. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření.

Foto PČR

Štítky nehoda, auto, řidičský průkaz, Prostějov, Nissan, Škoda Citigo, ŠKODA AUTO a.s., František Kořínek

Žena bez řidičáku při couvání nabourala projíždějící auto. To skončilo na boku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.