Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Řidič vyletěl s autem z dálnice. Zranili se tři dospělí a dvě děti

V pátek 16. srpna 2019 po půl páté odpolední došlo na 16. kilometru dálnice D46 ve směru od Vyškova na Prostějov k havárii osobního auta Volkswagenu Passat. Šestadvacetiletý řidič při jízdě v levém pruhu dostal s vozidlem smyk, vozidlo vyjelo vpravo mimo dálnici, kde se otočilo a zadní částí narazilo do stromu.

Při nehodě došlo k lehkému zranění dvou dětí a tří dospělých. „Šestadvacetiletá žena byla letecky transportována do Fakultní nemocnice v Olomouci. Ostatní zranění byli převezeni do prostějovské nemocnice," uvedl policejní mluvčí František Kořínek.

Škoda byla předběžně vyčíslena na 70 tisíc korun, řidič nebyl opilý a přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření.

Foto PČR

Štítky doprava, nehoda, smyk, zranění, dálnice, Prostějovsko, Prostějov, Volkswagen Passat, Vyškov, František Kořínek, Fakultní nemocnice Olomouc, AGEL Středomoravská nemocniční a.s.

Řidič vyletěl s autem z dálnice. Zranili se tři dospělí a dvě děti  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.