Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Nehoda dvou aut si vyžádala zranění šesti osob a škodu za sto osmdesát tisíc

Včera před jedenáctou hodinou dopolední se stala dopravní nehoda v křižovatce u Lipníku nad Bečvou. Dvaačtyřicetiletý řidič Toyoty Sienna vyjížděl z Lipníku nad Bečvou na tříramennou křižovatku mezi kruhovým objezdem Na Horecku a obcí Osek nad Bečvou. Řidič nedal přednost Volkswagenu Golf, ve kterém seděli tři lidé a řídila devatenáctiletá žena. Došlo ke zranění řidičů i cestujících.

Z pěti cestujících v Toyotě byli do nemocnice převezeni řidič a dva spolujezdci, z Volkswagenu v nemocnici skončili všichni tři cestující. Zranění jsou bez vážnějších následků.

„Materiální škoda byla předběžně vyčíslena na 180 tisíc korun. Ani u jednoho z řidičů se nepotvrdilo, že by před jízdou požili alkoholické nápoje. Úklid po nehodě provedli profesionální hasiči z Lipníku nad Bečvou a byli nápomocni policistům i při řízení dopravy v místě události," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto PČR

Štítky nehoda, zranění, auto, Přerovsko, úraz, Lipník nad Bečvou, Toyota, Volkswagen Golf, Osek nad Bečvou, Volkswagen

Nehoda dvou aut si vyžádala zranění šesti osob a škodu za sto osmdesát tisíc  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.