Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Na jižní se srazila tři auta. Osmnáctiletá řidička zezadu vytlačila svým autem vozidlo před ní do protisměru

V křižovatce ulic Jižní a Klostermannova v Olomouci došlo v úterý 10. září v odpoledních hodinách k dopravní nehodě celkem tři vozidel. Podle prvotního šetření policie nehodu zavinila osmnáctiletá řidička. Při nehodě došlo ke zranění starší řidičky.

„Jak z prvotního šetření vyplývá, osmnáctiletá řidička vozidla Peugeot, která jela po ulici Jižní, ve směru od ulice Zolova směrem k ulici Slavonínská, měla v křižovatce s ulicí Klostermannova z prozatím přesně nezjištěných příčin najet zezadu do vozidla Toyota Yaris, řízeného dvaašedesátiletou řidičkou, která měla v křižovatce odbočovat vlevo, směrem na ulici Klostermannova. Vozidlo Toyota Yaris bylo vrženo vpřed, na vozidlo Škoda Felicia, za jehož volantem seděl třiatřicetiletý řidič, který jel v protisměrném jízdním pruhu. Následkem uvedeného došlo k čelnímu střetu vozidel Toyota Yaris a Škoda Felicia. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky vozidla Toyota Yaris, která skončila v péči zdravotnické záchranné služby," řekla mluvčí policie Irena Urbánková.

 Alkohol byl u všech účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami. Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 135 000 korun. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako to, co nehodě předcházelo a celý její průběh, jsou nadále v šetření.

 

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, Jižní, Klostermannova, Olomouc, zranění, doprava, havárie, Toyota Yaris, Peugeot, Škoda Felicia

Na jižní se srazila tři auta. Osmnáctiletá řidička zezadu vytlačila svým autem vozidlo před ní do protisměru  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.