Počasí dnes14 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Chvilková nepozornost řidiče zapříčinila nehodu tří vozidel na Brněnské ulici v Prostějově

V úterý 22. října po třetí hodině odpoledne došlo k dopravní nehodě tří vozidel v Brněnské ulici v Prostějově. Důvodem byla chvilková nepozornost.

Šestapadesátiletý řidič nákladního Iveca se pouze na chvíli podíval do zpětného zrcátka, i to však stačilo ke způsobení nehody. Muž nestihl včas zareagovat na zpomalující auto před ním a zezadu do něj narazil. Citroën byl nárazem odhozen do protisměru, tam se čelně střetl s protijedoucí Škodou Felicií a skončil v oplocení zahradnictví. 

Nehoda způsobila zranění mladé řidičky felicie, která byla převezena do prostějovské nemocnice. K jiným zraněním avšak nedošlo. Hmotná škoda byla zatím vyčíslena na 90 tisíc korun. Alkohol u všech řidičů policisté vyloučili dechovými zkouškami. 

„Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření. Po dobu šetření a odklízení následků dopravní nehody byla komunikace v místě uzavřena a doprava byla vedena po objízdných trasách,“ uvedl policejní mluvčí František Kořínek.

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, doprava, nepozornost, řidič, Brněnská, Prostějov, dopravní nehoda, Citroën, Škoda Felicia, Iveco, AGEL Středomoravská nemocniční a.s., František Kořínek

Chvilková nepozornost řidiče zapříčinila nehodu tří vozidel na Brněnské ulici v Prostějově  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.