Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Řidič zastavil na krajnici, aby si vyřídil telefonát. Zezadu do něj narazil senior

Včera před desátou hodinou dopolední došlo na silnici mezi obcemi Bedihošť a Čehovice k nehodě dvou aut. Osmasedmdesátiletý řidič Škody Felicie přehlédl u krajnice stojící osobní auto Peugeot, se kterým tam na chvíli zastavil pětatřicetiletý řidič, aby si mohl vyřídit telefonní hovor.

Po střetu odletěl peugeot do příkopu a felicie po nehodě zastavila na silnici. „Řidič felicie při střetu utrpěl zranění, se kterým byl převezen do prostějovské nemocnice. Ke zranění dalších osob nedošlo. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 110 tisíc korun,“ uvedl policejní mluvčí František Kořínek.

Žádný z řidičů nebyl opilý a přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření.

Foto PČR

Štítky nehoda, krajnice, senior, telefon, Prostějovsko, Peugeot, Bedihošť, Čehovice, Škoda Felicia, František Kořínek, AGEL Středomoravská nemocniční a.s.

Řidič zastavil na krajnici, aby si vyřídil telefonát. Zezadu do něj narazil senior  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.