Počasí dnes30 °C, zítra27 °C
Neděle 21. července 2024  |  Svátek má Vítězslav
Bez reklam

Dálnice u Nasobůrek je po nehodě ve směru na Olomouc uzavřena, mezi prvními byl u ní politik Hamáček

Nehoda osobního a nákladního automobilu dnes vpodvečer uzavřela dálnici D35 u Nasobůrek na Olomoucku ve směru na Olomouc. Při nehodě byl zraněn devětačtyřicetiletý řidič osobního auta, kterého záchranáři odvezli do nemocnice. Police dopravu u Nasobůrek ve směru na Olomouc odklání z dálnice na exitu 248 na vedlejší silnice. Řekl to policejní mluvčí František Kořínek.

Nehoda na D35 byla nahlášena v 17:41. „Řidič osobním autem narazil do nákladního vozidla. Řidič poté zůstal v osobním vozidle zaklíněn. Hasiči ho vyprostili a byl převezen do Fakultní nemocnice v Olomouci, " uvedl Kořínek. Řidič nákladního auta po nárazu poodjel a kamion bezpečně odstavil.

Podle Kořínka je dálnice D35 u Nasobůrek stále ve směru na Olomouc zavřená, aby policisté mohli vyšetřit okolnosti nehody a poté bude odstraněno havarované vozidlo. Policisté předběžně odhadují, že dálnice by mohla být aspoň v jednom jízdním pruhu průjezdná kolem 20:00.

Mezi prvními svědky u nehody byl předseda ČSSD Jan Hamáček, který to pak oznámil na twitteru. Uvedl, že poprvé vyzkoušel mobilní aplikaci Záchranka. „Ušetřila cenné vteřiny, možná minuty. Moc děkuji autorům a doporučuji každému si ji stáhnout," napsal na Twitteru Hamáček.

Autoři

Štítky ČR, nehoda, zranění, D35, Olomoucko, Olomouc, havárie, Jan Hamáček, František Kořínek, nákladní automobil, Dálnice D35, Olomoucký kraj, Fakultní nemocnice Olomouc, Twitter, ČSSD

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dálnice u Nasobůrek je po nehodě ve směru na Olomouc uzavřena, mezi prvními byl u ní politik Hamáček  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.