Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Opilý řidič při havárii převrátil auto, přesto z místa nehody ujel

V neděli šumperští policisté vypátrali dvaačtyřicetiletého řidiče, který mezi obcemi Líšnice a Újezd nezvládl řízení a havaroval.

„Při výjezdu ze zatáčky najel vpravo mimo silnici, kde narazil do směrového sloupku a dále do betonového přemostění přes příkopu. Po ujetí několika metrů ještě narazil do stromu. Poté se vozidlo převrátilo přes levý bok a zůstalo stát koly na vozovce. Po dopravní nehodě řidič z místa ujel,“ uvedla policejní mluvčí Tereza Neubauerová. Policisté následně vypátrali řidiče, který při dechové zkoušce nadýchal přes dvě promile alkoholu. Muž je nyní podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Obdobná událost se udála i o den později, při které u Zábřehu havaroval jedenadvacetiletý mladík. I u něj dechová zkouška prokázala přítomnost alkoholu v krvi. „Přístroj ukázal výsledek 1,13 ‰ alkoholu. Policisté i mladému muži zadrželi jeho řidičský průkaz. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na 60.000 Kč,“ dodala Neubauerová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Havárie, policie, alkohol, Zábřeh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič při havárii převrátil auto, přesto z místa nehody ujel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.